Dobrý štart na GLS :)

Ahojte :)
Konečne som sa vrátila domov zo zoznamovacieho kurzu Dobrý štart na GLS (Gymnázium Leonarda Stöckela v Bardejove). Rozhodla som sa, že vám napíšem niečo o mojich zážitkoch. 

Takže pekne od začiatku. Na začiatku som mala veľké stresy, pretože som veľa ľudí vo svojej triede nepoznala a nevedela som ako sa mám k nim správať. Proste akí sú. V deň odchodu prišli najväčšie stresy, ale veľmi rýchlo pominuli. Cesta bola úplne pokojná, aj keď veľmi zdĺhavá. Keď sme prišli hneď sa začala pravá zábava. Na začiatku sme sa zoznámili s úžasnými animátormi, ktorý nás preniesli na opustený ostrov. Potom sme sa ubytovali do veľmi útulných izieb v hoteli Autis. Po ubytovaní a čiastočnom vybalení sa začali aktivity. Najprv sme mali aktivity na naučenie a zapamätanie našich mien. Bolo to 12 aktivít na troch rôznych stanoviskách. Potom nás čakal celkom chutný obed a nakoniec dlho očakávaný oddych. Poobede prišla dlhá aktivita. V skupinkách po 8 nás zviazali rukami a museli sme riešiť rôzne úlohy, ktoré nás mali naučiť ako spolupracovať. Bola to zábava a najlepšie bolo, že naša skupinka vyhrala :) A konečne výdatná večera... Mne nechutila-bol to maďarský guľáš. Večer sme mali na výber medzi spoločenskými hrami a sedením pri ohni. Ja som bola pri ohni a rozprávala som sa so spolužiakmi aj s našou úžasnou Triednou. Bolo to veľmi zaujímavé a zábavné. Zistila som, že mám veľmi príjemných spolužiakov. A potom rýchlo spať, pretože nás ráno čakala rozcvička :)

Druhý deň bol dosť zaujímavý, ale hlavne náročný. Po rannej rozcvičke a raňajkách sa začali športové aktivity. Najviac sa mi páčilo hádzanie lietajúcim tanierom a potom preťahovanie lanom, aj keď ja som bola iba divák. Tak desiata..... Ďalšia aktivita bola celotriedna. Museli sme nacvičovať rôzne tančeky a riešili hádanky. Obed... A znova aktivita :) Stavanie lode. Naša loď bola jedna z najkrajších. Ďalej dokončovanie ostrova a prezentovanie jeho názvu, pravidiel a motta. Najlepšie jedlo bolo večera. Rezeň so zemiakovou kašou. No najočakávanejšia časť výletu-DISKOTÉKA spolu s hazardnými hrami... Bolo to na štýl Casino Royale. Ruleta, poker, karty... A nakoniec tanec. Tu sa ukázalo kto sa dokáže naozaj baviť. Najťažšie bolo ísť spať, pretože sme sa chceli baviť :)

No tretí a posledný deň bol najhorší. Museli sme odísť domov. Ale pravdaže sme mali poslednú aktivitu, v ktorej sme mali každý vlastný papier so svojim menom. Každý mal naň napísať názor na toho druhého. Bolo to proste úžasné. Vytvorili sme celkom fajn partiu a dúfam, že nám to vydrží do maturity :) :)


PS: Fotky ešte zatiaľ nemám, takže vám ich pridám dodatočne :)

Zatiaľ Papapa :*


0 komentárov:

Zverejnenie komentára

 

Blogger news

Blogroll

Instagram

About

Follow on Bloglovin